Εγγραφείτε στο Newsletter!!
 
ΣΥΝΤΑΓΕΣ  >> ΛΑΧΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΚΟΡΔΟΥ

ΥΛΙΚΑ

 

  • 1 MEΓΑΛΟ ΜΑΡΟΥΛΙ
  • ½ ΛΑΧΑΝΟ
  • 20 ΜΑΥΡΕΣ ΕΛΙΕΣ
  • 8 ΜΕΤΡΙΕΣ ΤΟΜΑΤΕΣ
  • 6 ΠΡΑΣΣΑ (ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ)
  • 4 ΜΕΤΡΙΑ ΚΑΡΟΤΑ
  • 200 ΓΡ. ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ
  • 2 ΡΕΒΕΣ

 


ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ :

  • 4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
  • 3 Κ.Σ. ΞΥΔΙ
  • ΑΛΑΤΙ

 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ :



1.Καθαρίζετε από τα κοτσάνια τους το μαρούλι και το λάχανο. Τα χοντροκόβετε. Πλένετε τα υπόλοιπα λαχανικά και τα κόβετε: τις ντοματες σε κύβους, τα πράσα σε ροδέλες, τη σελινόριζα και τις ρέβες σε μπαστουνάκια. Ξεφλουδίζετε τα καρότα και τα τρίβετε στον τρίφτη.
2.Σε μία μεγάλη σαλατιέρα τοποθετείτε τα λαχανικά σε σώρους.
3.Τρίβετε το σκόρδο και το ανακατεύετε με το ξίδι και το αλάτι.
4.Περιχύνετε τα λαχανικά με την σαλάτα και διακοσμείτε με τις ελιές.
5.Ανακατεύετε και σερβίρετε αμέσως , χωρίς να προσθέτετε λάδι.

 

ΜΕΡΙΔΕΣ: 8
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 20 ΛΕΠΤΑ
ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ :130



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!