Εγγραφείτε στο Newsletter!!
 
ΣΥΝΤΑΓΕΣ  >> ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟ


img_4de2346f80f39.jpg

Υλικά (4 άτομα )


  • 4 πράσινα μήλα
  • 1 καρδιά από σέλερυ
  • 200 γρ. γιαούρτι Becel
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 λεμόνι
  • Αλάτι, πιπέρι

 


Εκτέλεση



1.Καθαρίζετε τα μήλα, αφαιρείτε το κοτσάνι και τα κουκούτσια, τα κόβετε σε φέτες και τα περιχύνετε με χυμό λεμονιού για να μην μαυρίσουν.
2.Καθαρίζετε το σέλερυ από τις ίνες, το πλένετε, το σκουπίζετε με μία πετσέτα κουζίνας και το κόβετε πρώτα σε κομματάκια μήκους 3 εκ. και έπειτα σε λεπτές λωρίδες.
3.Βάζετε σε ένα μπολ το γιαούρτι, προσθέτετε μία πρέζα αλάτι και το λάδι και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
4.Τοποθετείτε σε μία πιατέλα τις φέτες του μήλου σαν βεντάλια, προσθέτετε το ψιλοκομμένο σέλινο, περιχύνετε με τη σάλτσα γιαουρτιού, πασπαλίζετε με άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρετε.



Χρόνος παρασκευής:10 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας:Εύκολο



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!