Εγγραφείτε στο Newsletter!!
 
ΣΥΝΤΑΓΕΣ  >> ΓΚΟΥΛΑΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ

ΥΛΙΚΑ

 

  • 500 ΓΡ. ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ
  • 3 ΦΛ. ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΩΜΟ ΚΡΕΑΤΟΣ
  • 3-4 ΦΡΕΣΚΕΣ ΤΟΜΑΤΕΣ
  • 2 Κ.Σ. ΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕ
  • 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ
  • 2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ
  • 1 Κ.Σ. ΠΑΠΡΙΚΑ
  • 2 Κ.Σ. ΛΑΔΙ
  • ½ ΦΛ.ΤΣΑΓΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
  • ΑΛΑΤΙ ,ΠΙΠΕΡΙ

 


ΕΚΤΕΛΕΣΗ



1.Ξεφλουδίζετε τις τομάτες, αφαιρείτε τα σποράκια τους και τις κόβετε σε κύβους. Καθαρίζετε το κρεμμύδι και το ψιλοκόβετε. Στη συνέχεια κόβετε το κρέας και τις πιπεριές σε χοντρές λωρίδες.
2.Σε ένα αντικολλητικό σκεύος ζεσταίνετε το νερό, βάζετε το κρέας και το αφήνετε να τσιγαριστεί μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές. Βγάζετε με τρυπητή κουτάλα το κρέας και ρίχνετε μέσα το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Μαγειρεύετε για 3-4 λεπτά και ξαναρίχνετε το κρέας. Αλατοπιπερώνετε, ρίχνετε την πάπρικα και σβήνετε με το κρασί.
3.Προσθέτετε τις τομάτες, τον πελτέ τομάτας διαλυμένο σε λίγο κρασί, τον ζωμό και ανακατεύετε. Αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 1 ώρα περίπου, μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Στο τέλος, ρίχνετε το λάδι και αφήνετε το φαγητό να βράσει για 3 λεπτά.
4.Μοιράζετε το φαγητό και σερβίρετε αμέσως.



4 ΜΕΡΙΔΕΣ
20 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
1 ΩΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
250 ΘΕΡΜΙΔΕΣ




ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!